U bent hier: Weblog
Welkom Registreren  |  donderdag 13 december 2018   |  Inloggen
 

Dixidito weblog

Welkom op de Dixidito Online weblog! Hier schrijf ik met enige (on)regelmaat stukjes van belevenissen of ervaringen. Voel je vrij om te reageren op berichten of om eens door het archief te bladeren.
sep 16
« Terug |  Door: dixidito op donderdag 16 september 2010 22:51

Door: Joke

Dag lieve mensen,

Op woensdag zijn we voor het eerst 's morgens gelijk al gaan zwemmen. Lekker lang dit keer. Zoals bij elke keer tot nu toe durven de meiden weer iets nieuws. Sarah wil nu zelf zwemmen (met een reddingvestje van Center parcs aan en een luchtbandje om haar middel ). Je zou het koppie moeten zien terwijl ze wild met haar benen schopt in het water. Ze was zo trots! Goed gedaan meis, mama geeft je op voor zwemles als we weer thuis zijn (zij sluit zij, of kikker vliegtuig potlood als ik Ton moet geloven ). Dit keer hadden ze ook het bubbelbad ontdekt. Sarah: "ooh wat is het water lekker warm!". Daar was mama het helemaal mee eens (best fris namelijk als je steeds half nat heen en weer loopt om de kleinste meid het trapje van de glijbaan op te helpen , het koppie van plezier was het trouwens helemaal waard). In het bubbelbad durfde zelfs Lotte lekker te drijven. Verschil met Sarah is alleen dat Lotte altijd contact wil voelen (dus een hand van mama of papa) terwijl Sarah juist "alleen" wil ("Nee papa niet vasthouden"). Ben trots op allebei mijn meiden voor de groei die ze gemaakt hebben binnen een week. Heb dan ook mezelf voorgenomen de meiden vaker mee te nemen om te gaan zwemmen als we weer in nederland zijn. Lijkt me heerlijk om geen watervrees te kennen en aangezien papa en mama het vroeger allebei gehad hebben kan een beetje daarop inspelen geen kwaad.

We hebben de dag rustig afgesloten door zelf macaroni te maken en lekker nog even in het huisje met de meiden te keuvelen. Een keertje op tijd naar bed was voor de meiden geen overbodige luxe. Al die indrukken op een dag is niet niks. Vooral voor Sarah die 's middags niet meer slaapt was het lekker een extra uurtje te pakken (zonder dat ze het door had )

Vandaag, donderdag, zijn we (weer ) naar de kinderboerderij gegaan. Lotte helemaal gelukkig. Haar dag kan echt niet meer stuk als ze naar de diertjes mag. Hierbij zit ook het grote klimrek waar Sarah zo leuk in kan spelen. Vandaag ben ik er met Lotte samen in geweest (ze is namelijk zelf nog te klein om alleen de "grote" afstanden tussen de zachte planken te beklimmen). Ze vond het helemaal geweldig en was helemaal blij toen we halvewege Sarah tegen het lijf liepen (lees kropen ). Als ze het had gekunt had ze tegen Sarah geroepen: "Kijk Sarah ik ben ook aan het klimmen!!". Nu kwam er alleen "JAJA!!" uit (lees SARAH!! ). In het midden van het klimrek kwam je een paal tegen met een rondje waar je op kon zitten/staan die kon draaien. Een persoonlijk draaimolentje dus en weer hadden we meiden die schaterde van het lachen. Wat geweldig is het toch dit zo vaak mee te maken deze week. De meiden hebben ook allebei een mooie open blik in hun ogen. Je ziet gewoon dat ze helemaal ontspannen zijn. Na een tijd die best gestresst was thuis, omdat ik een half uur eerder op mijn "nieuwe" werk begin en ook wat extra dagen heb gedraaid was het toch zichtbaar in het gedrag van de meiden dat het ook bij hun zijn tol op eiste. Het zal dan ook wel weer de nodige tijd kosten voor ze weer gewend zijn aan het "normale' ritme. Maar dat is een zorg voor later. Straks thuis ook nog lekker een weekje vrij! Dus nu eerst nog even lekker genieten van de rust en vrijheid die dat brengt!

Tags:

Naam:
Titel:
Reactie:
Reactie toevoegen    Annuleren  
 

Weblog zoeken

GoogleAds