U bent hier: Weblog
Welkom Registreren  |  donderdag 13 december 2018   |  Inloggen
 

Dixidito weblog

Welkom op de Dixidito Online weblog! Hier schrijf ik met enige (on)regelmaat stukjes van belevenissen of ervaringen. Voel je vrij om te reageren op berichten of om eens door het archief te bladeren.
sep 13
« Terug |  Door: dixidito op maandag 13 september 2010 23:04
Door: Joke

Dag lieve mensen,

Het is zover, eigenlijk wist ik het al langer, maar ik ben gelukkig met een simpel leven. Als mijn meisjes lachen en het na de zin hebben dan is mama gelukkig . Gisteren zijn we eerst met de trein (van het park) naar een tweede speeltuin in de buurt geweest (de speeltuin om de hoek is helaas gericht op kinderen vanaf 4 jr ). Lotte vond de trein echt helemaal geweldig. Het was dus eigenlijk jammer dat we met 5 minuten al bij de speeltuin waren. Daar hebben de meiden even heerlijk voor we met het treintje weer terug gingen. Naar de dieren! Je zou die koppies moeten zien: "Mama mag ik het paardje ook aaien?" en natuurlijk ontbrak de ook niet. Lotte vond de koe helemaal geweldig (vraag me niet waarom ). Uiteindelijk beland in een soort speelparadijsje: Sarah kon op in een klimrek speciaal voor 3-6 jr. Ze straalde echt van oor tot oor! Het was echt geweldig om dat te zien. Voor Lotte was het nog wel wat moeilijker. Die is echt nog in de vase: Ik wil alles, maar ik kan het nog niet allemaal. Het blijft een schat die zich uiteindleijk ook prima heeft vermaakt. Topattractie wat haar betreft was de draaimolen met 3 paardjes erop. Het was dat er geld in moest anders had ze er nu nog op gezeten . Lekker ding !

Na het middagslaapje van Lotte kon een bezoek aan het zwembad natuurlijk niet ontbreken. Weer heerlijk genoten van Sarah en Lotte die allebei langzaam hun grensen in het water aan het verleggen zijn. Ze doen echt alles na wat andere kindjes doen (zo deed Sarah vorige week spontaan een koprol op de overloop!!). Na afloop zijn we heerlijk met zijn viertjes . Het was tenslotte vier jaar geleden dat Ton en ik zijn in frankrijk dus dat konden we niet ongemerkt voorbij laten gaan. We hebben heerlijk genoten van de Italiaanse keuken in Frankrijk . Thanks liefje niet alleen voor vandaag!

Vandaag, dag vier, zijn we naar een hypermarché geweest hier in de buurt. Het is maar goed dat dit soort winkels niet in NL te vinden zijn. Dat zou niet goed zijn voor mijn portemonnee . Niet dat we de winkel leeg hebben gekocht hoor, maar we hebben wel heerlijk geneusd. 's Middags weer lekkere verse broodjes gegeten (zoals eigenlijk elke dag ) . Dit werd even onderbroken toen Ton ineens uit het niks gestoken werd door een wesp. Vooral Sarah reageerde hier geschrokken, maar ook heel erg lief op: "papa kijk er maar niet naar dan gaat het snel weer over." Na het een uurtje gekoeld te hebben was de zwelling al heel veel minden en konden we na het slaapje van Lotte weer lekker gaan zwemmen. Sarah heeft vandaag ontdekt dat ze in haar bikini sneller van de glijbaan glijd dan met haar badpakje . en een dat ze daarmee had!! Zo geweldig!! Lotte vond het golfslagbad in het begin heel erg eng, maar uiteindelijk heeft ook zij zijn heerlijk gelachen om elke golf die tegen haar aan kwam. Dus kom maar op !

De komende dagen meer van hetzelfde! Wat kijk ik daar al naar uit! Tot blogs!

Tags:

Naam:
Titel:
Reactie:
Reactie toevoegen    Annuleren  
 

Weblog zoeken

GoogleAds