U bent hier: Weblog
Welkom Registreren  |  donderdag 13 december 2018   |  Inloggen
 

Dixidito weblog

Welkom op de Dixidito Online weblog! Hier schrijf ik met enige (on)regelmaat stukjes van belevenissen of ervaringen. Voel je vrij om te reageren op berichten of om eens door het archief te bladeren.
sep 11
« Terug |  Door: dixidito op zaterdag 11 september 2010 21:20
Door: Joke

Dag twee, echt vakantie...nou ja wel weer een woelige nacht achter de rug .

We waren vroeg naar bed gegaan om wat slaap in te halen van de nacht ervoor. Helaas bracht de nacht iets anders dan rust. Lotte werd om 23.45 uur wakker van pijn in de buik...voor we daar echter achter waren was het helaas al een klein uurtje verder...Sorry meis... Na een flinke poepbroek is Lotte dan weer lekker gaan slapen. Ondertussen was alleen Sarah wakker geworden door het eerdere gehuil van Lotte...en die had geen zin meer om te slapen ... ze had was last van haar neus, maar ook neusspray mocht daar niet bij baten...uiteindelijk werd het rond 03.00 uur weer rustig in het huisje en hebben we nog wat slaap kunnen pakken.

De ochtend brak aan met twee vrolijke meisjes . Die hadden blijkbaar geen last van de woelige nacht. Als je dan na die mooie koppies kijkt dan ben je hem zelf ook weer snel vergeten. Sarah was ook erg "wakker" vanmorgen. Ik was Lotte aan het aankleden toen ik ineens hoorde: "hé, hier is nog een tweede wc." Waarop ik heel zeker antwoorde: "nee hoor liefje dat is een tweede badkamer. We hebben hier een wc, een badkamer met een douche en een badkamer met een bad, maar dat geeft niet hoor liefje." Sarah (kwam aanstormen) : "Nee hoor mama een tweede wc, kom maar mee." en aan de hand geleid door mijn 3 jarige dochter ging ik het huis door naar de badkamer met het bad. En ja hoor achter de openstaande deur van de badkamer kwam een deur tevoorschijn met nog een wc!!!! Je had weer eens helemaal gelijk meis! Goed gevonden .

Helaas voor mij heb ik alleen de dans niet kunnen ontspringen....ik ben de vierde op rij in ons gezin die is. Het kon bijna niet uitblijven. Gelukkig komt het met vlagen dus kan ik nog wel een beetje genieten van de vakantie. We zijn bijvoorbeeld (eigenwijs als ik ben) wel lekker wezen zwemmen vandaag. De Aqua Mundo is heel geslaagd en zeker aan te raden voor gezinnen met kinderen (van alle leeftijden). Daar zullen we dan ook zeker nog vaker heen gaan deze week .

Enneh ik wil jullie niet jaloers maken maar met een 23 graden en een zonnetje is het prima vertoeven hier in Frankrijk .

Tags:

Naam:
Titel:
Reactie:
Reactie toevoegen    Annuleren  
 

Weblog zoeken

GoogleAds