U bent hier: Weblog
Welkom Registreren  |  donderdag 13 december 2018   |  Inloggen
 

Dixidito weblog

Welkom op de Dixidito Online weblog! Hier schrijf ik met enige (on)regelmaat stukjes van belevenissen of ervaringen. Voel je vrij om te reageren op berichten of om eens door het archief te bladeren.
Door dixidito op zondag 25 juli 2004 12:00
Vierdaagse. Oef.. moe. Na een week van 60 uur werken en als ik de reistijd meetel kom ik zelfs op ruim 75 uur!! Maar ja dan heb je ook wel wat. Een fantastisch resultaat. Lees verder »
Door dixidito op dinsdag 20 juli 2004 12:00
Sinds ik in Nijmegen ben begonnen had ik twee dingen om me druk over te maken: de verbouwing en de Vierdaagse. Nu de verbouwing achter de rug is zitten we midden in de Vierdaagse-week. Vorig jaar draaiden ze een top-omzet in Nijmegen en was het werkelijk alle zeilen bij zetten. Lees verder »
Door dixidito op woensdag 14 juli 2004 12:00
Vandaag was het eindelijk zover. De straat werd geasfalteerd. Eindelijk zijn we verlost van het zand voor de deur en met een beetje geluk kunnen we ook snel de auto voor de deur zetten. En dat zou voor het eerst zijn met onze nieuwe auto! Lees verder »
Door dixidito op maandag 5 juli 2004 12:00
Na weken van stilte op mijn weblog maar weer eens een stukje schrijven. Zowaar berichtjes op mijn gastenboek met de vraag waar de informatie en foto's van onze nieuwe auto nou toch bleven. Helaas, die zijn er nog niet. Lees verder »
 

Weblog zoeken

GoogleAds