U bent hier: Verbouwing * Jaren '30
Welkom Registreren  |  donderdag 13 december 2018   |  Inloggen
 

Jaren '30 woning

In oktober 2003 kochten wij een jaren '30 woning net buiten het centrum van Deventer. We kwamen overeen dat de overdracht in maart 2004 zou plaatsvinden. De eerste paar weken hebben we alles naar smaak gemaakt door middel van veel schilderen en behangen. Toen we er eenmaal woonden kwamen er nog diverse klusjes voorbij. Een aantal hiervan staan hier op de site.


Woonkamer
Eigenlijk de enige ruimte die we meteen hebben aangepakt toen we het huis kochten was de woonkamer. Klik op bovenstaande link om een fotoverslag te zien van de klussen die we daar hebben aangepakt.
Zolder
Toen Joke zwanger bleek te zijn van Sarah werd de computerkamer omgevormd tot babykamer. Omdat deze kamer ook fungeerde als logeerkamer moesten we op zoek naar meer ruimte. Ik heb toen de zolder aangepakt. Er moest een vloer in en ik heb het dak geisoleerd. Het werd een knus hoekje met een logeerbed.
Babykamer
De computerkamer, waar we helemaal niets aan gedaan hadden toen we in het huis trokken, werd omgevormd tot babykamer. Net als in de woonkamer haalden we de originele houten vloer tevoorschijn. Tevens ging de lelijke wasbak van de wand en werd vervangen door een sfeervol meubel. 

Open huis

Op 18 september 2004 was het huis zover klaar qua behangen, schilderen en inrichten dat we open huis konden houden. Familie en vrienden kwamen op bezoek om ons eerste koophuis te komen bewonderen.


Joke laat Hilde binnen

GoogleAds