Welkom Registreren  |  woensdag 21 november 2018   |  Inloggen
 

 


Van 30 juli t/m 13 augustus 2012 verbleven wij in appartementencomplex Bostonia Village in Acharavi, Corfu, Griekenland.

Vrijdag 3 augustus

In het zwembad treft Sarah inderdaad Sophia weer. Ze vinden elkaar direct weer en Sarah zegt al meteen dat Sophia haar vriendinnetje is. De taal is geen barrière en ze spelen heerlijk samen. We hebben drie kleine balletjes gekocht in de winkel en daar spelen ze samen mee. Maar ze vermaken zich vooral met vanaf de kant rennen en dan het water in springen. Sophia is ook erg gecharmeerd van Lotte. Ze vindt haar zo lief dat ze elke keer als ze haar ziet haar een kus op haar wang geeft.


Sarah en Sophia spelen in het zwembad

We hebben gisteren gevraagd of er een auto beschikbaar is om te huren. De eigenaren van Bostonia Village gaan het voor ons navragen. We willen er graag eentje huren voor een week, omdat we merken dat we toch wel een beetje opgesloten zitten. Het complex ligt net te ver van het dorp af om daar elke dag in de hitte met de meiden heen te lopen. Het is toch ruim een half uur lopen en dat trekken de meiden nog niet, zeker niet met dik 30 graden. We komen dus niet verder dan het zwembad, het kiezelstrand en het winkeltje. En ook Sarah vindt het erg leuk om in een restaurantje te eten.

Helaas blijkt er vanwege het hoogseizoen geen auto beschikbaar. Hooguit voor een dagje. We geven aan dat dat op zich ook prima is. Marie-Lou zegt dat ze nogmaals zal bellen om te vragen welke dag er een auto is. Ik zeg dat dat goed is en dat als dat nog even duurt we wel graag fietsen willen huren. Ze kan echter pas na 18:00u bellen, omdat dan de verhuurbedrijven pas bereikbaar zijn. Als we dan nog bij het zwembad zijn zal ze met ons overleggen. We gaan echter al wat eerder weg, omdat we de meiden op tijd in bed willen hebben. De dametjes zijn zo af en toe niet te genieten door hun gebroken nachten. Maar ik bied aan na 18u wel even naar het zwembad te komen om te overleggen. ‘Oh no, no problem, I’ll come up to you when I know’, zegt Marie-Lou. Echt een super service, want ons appartement ligt best een eind van het complex af. En inderdaad: iets na 18u gaat de bel. Het is Marie-Lou om te vertellen dat er op dinsdag voor één dag een auto beschikbaar is. Dat willen we wel. En we reserveren voor zaterdag 2 fietsen, zodat we toch een beetje meer van de omgeving kunnen verkennen.

lees verder...

 

 

 

Het weer die dag

Kaart Corfu

LiggingGoogleAds