Welkom Registreren  |  woensdag 21 november 2018   |  Inloggen
 

 


Van 30 juli t/m 13 augustus 2012 verbleven wij in appartementencomplex Bostonia Village in Acharavi, Corfu, Griekenland.

Donderdag 2 augustus

We vermaken ons nog een dagje aan het zwembad. Waar de meiden het zwemmen afwisselen met spelen in het speeltuintje. Ook spelen we af en toe ganzenbord. Joke heeft voor de vakantie een reisversie van dit spel gekocht en hiermee vermaken de meiden zich prima. Het is ook een heerlijke afwisseling tussen het zwemmen door. We vragen ook hier eens of ze koude chocolademelk hebben. Die hebben ze, en Sarah vindt hem nog lekker dan die in het restaurant. Die wil ze elke dag wel. En dat mag .


Sarah geniet van haar koude chocolademelk


Sarah en Lotte spelen weer met de jeep

Aan het einde van de dag ontdekt Sarah een meisje dat ongeveer van haar leeftijd is en net zo het water in springt als zij. Ze vindt vrijwel meteen contact door naast haar op dezelfde manier het water in te springen. Het meisje blijkt Sophia te heten en uit Engeland te komen. Helaas kan ze er maar even mee spelen, omdat we al weer terug gaan naar het appartement om te koken en op tijd te slapen. Maar de moeder van Sophia geeft aan dat ze er ook morgen weer zijn.

lees verder...

 

Het weer die dag

Kaart Corfu

LiggingGoogleAds